Dobré i špatné zprávy

16.07.2013 11:52

Během doby, co jsme neupravovali web, se stalo spoustu věcí. Jak špatných tak dobrých.

 

13.3. 2013 umřelo naše první morče-Kika. Měla 4 roky. Bohužel dostala infarkt a asi o dvě hodiny později ji musel uspat vetrinář. Aspoň že umřela bezbolestně a užila si dlouhý život.

O měsíc později jsme sehnali čistokrevné hladké morčátko. QUANNAH Little Goldie ze známé chovné stanice Little Goldie. Dostala se k nám asi po měsíci života. Měla se dobře, papala, pila, hrála si. 23.4. 2013 ale z neznámých důvodů umřela. Ráno byla velice divná, vzala sem ji do ruky. Hned si na ni lehla a přitiskla se na mně. Chtěla sem jí dát do klece, ale nechtěla, tak sem jí tam položila. Odpoledne sem došla domů. Vešla sem do pokojíku a hned sem viděla, jak tam jen tak bez hnutí leží. Teď je pohřbená na zahradě a na hrobečku má položený kámen. Vždy si spomenu i na Kiku.

12.7. 2013 sem šla koupit s sestrou seno do zverimexu. Měli tam krásné morčátka. Mamču s pěti malými. To mě velice překvapilo, jelikož sem tak velký vrh ještě neviděla (max 4). Paní jsme se zeptali jestli mají nějaké holky. Podívala se na čtyři morčata a všichni to byli kluci. Chytla poslední a naštěstí to byla holka. Přišli jsme asi o půl hodiny později a už sme si ji nesli domů. Phoebe má konečně kamarádku a doufám že bude zdravá a bude dlouho žít.